Implică-te

Implicarea ta contribuie la dezvoltarea societății noastre. Oferind câteva ore, know-how-ul tău sau o donație oricât de mică, ne ajută să identificăm atât problemele din comunitate cât și să dezvoltăm soluții digitale pentru o Moldovă mai bună. Vino alături de noi și susține aplicațiile civice!

clock

Dăruiește Timp

Dacă ai cunoștințe și aptitudini de programist, te poți implica ca voluntar Code For Moldova la următorul HackDay. Hai să ne cunoaștem acolo și apoi, să dezvoltăm aplicații digitale care vor schimba vieți spre bine.

Design Programare Cercetare Comunicare Alte

Dacă posezi alte skill-uri din zona de comunicare, design, cercetare, organizare evenimente și ești gata să donezi timp pentru susținerea activității Code For Moldova, atunci trimite-ne mai multe detalii despre tine pe contact@code4.md

Devino voluntar
donate hand

Donează Bani

Code for Moldova se bazează pe voluntariat, însă activitatea noastră implică multe cheltuieli, precum:

Întreținerea platformei

Domenii web și hosting

Administrare

Evenimente

Dacă îți plac aplicațiile noastre, poți investi în ele printr-o donație. Fiecare donație ajută la continuarea activității noastre și la dezvoltarea și la mentenanța soluțiilor digitale pentru societate.

Donează
partner

Devino Partenerul Nostru

Devino una dintre companiile care încurajează voluntariatul în IT și alătură-te ca partener local sau național programelor: Civic Labs și Tech for Social Good.
Hai să vorbim